Pàgines

divendres, 16 de setembre del 2016

Reunió Extraescolars 2016-2017


Agrair la participació dels pares durant la reunió de les activitats extraescolars del dia 15 a la nit , us facilitem un petit resum de la reunió de les activitats extraescolars, per tal que us serveixi alhora de decidir-vos per escollir l'activitat que desitgeu per al vostre fill/a:

. Com a novetat a l'activitat d'Anglès es parlarà tota l'estona en anglès.

. Com l'any passat, les activitats que comencen a les 16:45h. els monitors els recolliran a les 16:30 h (sortida de l'escola),  on podran berenar i tot seguit començar l'activitat a les 16:45h.

. Els nens que estiguin a l'acollida de la tarda fins a les 17:30 podran anar a l'activitat escollida acompanyats de la Marta i que começa a les 17:45 h, on el monitor de l'activitat se'n farà carrec.

. Les activitats de basquet, handbol i futbol sala, els nens/es es recolliran quan surtin de l'escola a 16:30 h pel monitor i els portara al poliesportiu, i alhora de recollir-los se'n faran càrrec els pares i/o familiars.

. Es farà un dia de portes obertes de basquet, handbol i acroesport/gimnàstica artística, ja us avisarem.

. Patinatge es farà al poliesportiu municipal, on els pares i/o familiars els hauran de portar i recollir.

. Al full d'inscripció anotar qualsevol suggeriment envers l'activitat que escolliu (horari, dia, ....)

Us recordem que les inscripcions s'han d'entregar a la bústia de l'AMPA fins el dimarts dia 20 de setembre, on un cop s'hagin fet els grups, us repartirem l'horari definitiu de les activitats per començar-les el dilluns dia 3 d'octubre.


Per qualsevol aclariments, poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada